Kick Off -esiintyjät: Loistava startti yrityksesi menestykselle

Tapahtumatuotanto tukenasi menestykseen

Tapahtumatuotanto on merkittävä osa yrityksen markkinointia ja viestintää. Hyvin suunniteltu tapahtuma voi nostaa yrityksesi profiilia, vahvistaa brändiäsi ja jättää positiivisen vaikutuksen osallistujiin. MagnumEvents on täyden palvelun tapahtumatoimisto, joka on erikoistunut auttamaan yrityksiä järjestämään onnistuneita ja elämyksellisiä tapahtumia. Olipa kyseessä sitten kokous, seminaari, vuosijuhla tai ulkotapahtuma, me takaamme laadukkaan ja personoidun toteutuksen.

Kokemuksemme ja asiantuntijuutemme alalla mahdollistavat sen, että voimme toteuttaa vaativimmatkin toiveet. MagnumEvents hoitaa vuosittain satoja esiintyjä- ja tapahtumatoimeksiantoja. Voit valita meiltä joko tapahtumasi osatoteutuksen tai avaimet käteen -toteutuksen. Tarjoamme myös tapahtumien sisältöpalveluita, esiintyjiä ja juontajia, jotta voit varmistaa, että tapahtumasi on täynnä ammattitaitoista viihdettä ja kiinnostavia puheenvuoroja.

Toteutamme tapahtumat ympäri Suomen

MagnumEvents sijaitsee Pasilassa, mutta palvelemme koko Suomea. Olemme valmiita matkustamaan asiakkaan toimeksiannosta tekemään tapahtumia ja toteuttamaan tekniikkaa myös ulkomaille. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman joustavan ja vaivattoman tapahtumapalvelun. Siksi olemme konsernissa noin 4000 toimeksiantoa vuosittain ja olemme myös Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen. Luotettava Kumppani -status kertoo sitoutumisestamme asiakkaidemme tarpeisiin ja suuriin vuosittaisten toimeksiantojen määrään.

Haluamme luoda tapahtumastasi ikimuistoisen elämyksen, oli kyseessä sitten pienempi yritystilaisuus tai suuri festivaali. Annamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa tapahtumasi toteutukseen antamalla taustatietoja, kuten ajankohta, paikka, osallistujamäärä ja budjetti. Näin pystymme räätälöimään kokonaisuuden, joka vastaa täysin tarpeitasi ja odotuksiasi. Pyydä tarjous tapahtumaasi ja anna meidän auttaa sinua luomaan loistava startti yrityksesi menestykselle.