Kuinka valita sopiva tapahtumakumppani

Luotettava kumppani tapahtumatuotannossa

MagnumEvents on luotettava ja ammattitaitoinen tapahtumatuotannon yritys, joka on palvellut asiakkaitaan jo vuosikymmenien ajan. Toimistomme sijaitsee Pasilassa ja olemme valmiita matkaamaan ympäri Suomea ja tarvittaessa myös ulkomaille toteuttamaan asiakkaidemme tapahtumia. Tarjoamme täyden palvelun tapahtumatoimistona kaiken tarvittavan tapahtuman suunnittelusta ja järjestelyistä tekniseen toteutukseen sekä esiintyjien ja juontajien varaamiseen.

MagnumEventsin tavoitteena on auttaa yrityksiä järjestämään onnistuneita ja elämyksellisiä tapahtumia. Vuosittain toteutamme satoja esiintyjä-, messuosasto- ja tapahtumatoimeksiantoja, ja meillä onkin vankka kokemus erilaisten tapahtumien järjestämisestä. Voit tilata meiltä joko tapahtumasi osatoteutuksen tai avaimet käteen -toteutuksen, riippuen omista tarpeistasi ja toiveistasi.

Kuinka valita sopiva tapahtumakumppani

Tapahtumakumppanin valinta on tärkeä päätös, joka vaikuttaa suuresti tapahtuman onnistumiseen. Tässä muutama vinkki sopivan tapahtumakumppanin valitsemiseen:

1. Kartoita tarpeesi: Ensimmäiseksi sinun tulee selvittää, millaisia tarpeita ja toiveita sinulla on tapahtuman suhteen. Mieti tapahtuman tavoitteita, osallistujamäärää, budjettia ja muita mahdollisia tekijöitä, jotka vaikuttavat tapahtuman toteuttamiseen. MagnumEventsin kanssa voit luottaa siihen, että tarpeesi otetaan huomioon ja saat personoidun tapahtumakokemuksen.

2. Tutustu referensseihin: Tapahtumakumppanin referenssit ja aiemmin toteutetut tapahtumat kertovat paljon yrityksen osaamisesta ja luotettavuudesta. MagnumEventsilla on pitkä lista tyytyväisiä asiakkaita ja toteutettuja tapahtumia. Me olemme Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen ja tilaajavastuulain mukainen Luotettava Kumppani, mikä kertoo sitoutumisestamme korkeaan ammattitaitoon ja vastuullisuuteen.

3. Kommunikoi tarpeistasi: Ole avoin ja selkeä tapahtumakumppanille siitä, mitä tarvitset ja millaisia toiveita sinulla on. Kun kommunikoit tarpeistasi tarkasti, pystymme tarjoamaan sinulle juuri sopivan tapahtuman toteutuksen. MagnumEventsilla on vankka kokemus erilaisten tapahtumatarpeiden täyttämisestä, ja yhdessä löydämme ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

Olemme täällä auttamassa sinua valitsemaan sopivan tapahtumakumppanin ja toteuttamaan elämyksellisen tapahtuman. Pyydä tarjous tapahtumaasi ja ota yhteyttä MagnumEventsiin – täyden palvelun tapahtumatoimistoon, joka toteuttaa vaativimmatkin toiveet!