Tapahtumapalvelut

Yritysjuhlat, lanseeraukset, seminaarit, henkilöstöjuhlat

Yrityksenne täyttää täysiä vuosikymmeniä? Uuden toimitalonne avajaisia halutaan juhlistaa näyttävästi? Merkittävä yleisötapahtuma suunnitteilla tai aika lanseerata uusi uljas tuote? Haluatte pitää vuosisadan hauskimmat pikkujoulut tai isännöidä komeaa gaalaillallista? 

Hienoa, MagnumEventsin tapahtumatuotanto tekee tilaisuudestanne juuri sellaisen, kuin haluatte!

Yritystapahtumat ovat oivallusten ja elämysten kohtaamispaikkoja, joissa kymmenet ja jopa sadat yksityiskohdat luovat kokonaisuuden

Onnistuneen yritystapahtuman varmistaa ammattitaitoinen ja asiakkaan tapahtuman laadukkaaseen toteuttamiseen sitoutunut tapahtumatuotanto. Kun valitset tapahtumasi järjestämisen yhteistyökumppaniksi MagnumEventsin, saat käyttöösi kokeneet tapahtumatuottajamme, jotka ideoivat, suunnittelevat ja toteuttavat tavoitteet ylittävän tapahtuman.

MagnumEventsin tapahtumatuotanto mukautuu yrityksesi tarpeisiin. Räätälöimme ratkaisut kohderyhmän ja budjetin mukaan – yrityksesi brändiä ja tavoitteita palvellen. Teemme kaiken tämän 100% omavaraisesti ilman alihankkijoita, nopeasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti yhden palveluluukun periaatteella.

MagnumEvents on täyden palvelun tapahtumajärjestäjä

MagnumEvents auttaa yrityksiä järjestämään onnistuneita ja elämyksellisiä tapahtumia. Hoidamme vuosittain yli 4 000 esiintyjä-, messuosasto- ja tapahtumatoimeksiantoa. Yritystapahtuman suunnittelun, järjestelyjen ja teknisen toteutuksen ohella, tarjoamme asiakkaillemme myös tapahtumien sisältöpalveluja.

Voit tilata meiltä joko tapahtumasi osatoteutuksen tai avaimet käteen -toteutuksen.

Avaimet käteen -pakettiin sisältyy: