Tapahtumatekniikka

Tapahtumatekniikka kaikkialle, missä tapahtuu

Toimitamme koko tapahtumatekniikan, lavat ja somisteet, rakenteet ja kalusteet, sisältö- ja kuvatuotannon, välivarastoinnin ja logistiikan… eli kaiken ja kaikkialle, Suomeen ja ulkomaille.

MagnumEventsin 100 % omavaraisuus, teknisen tiimimme pitkä käytännön kokemus, monipuolinen osaaminen ja luovuus takaavat sinulle maksimihyödyn. Me täytämme ja ylitämme työllemme asetetut tavoitteet.

Monipuolisuus ja täyden palvelun periaate ovat meidän valttikorttejamme tapahtumatekniikan toteuttajina.

Mitä kokonaisvaltainen tapahtumatekniikan toteutus kattaa?

Tapahtumatekniikan suunnittelu
Palaute
Tapahtuman tekninen tuotanto
Sisällöntuotanto

Tapahtumatekniikkaa tarvitaan myös pienemmissä tapahtumissa:

Puheäänentoisto ja tilaisuuden taustamusiikki, perusnäyttötekniikka ja esityskoneet, kevyt tilavalaistus, esiintyjille pieni lava, äänentoisto ja peruslavavalaistus. Yleisesti suositellaan, että kaikkiin yli 20 henkilön tilaisuuksiin on hyvä varata vähintään kevyt äänentoisto, näyttötekniikka esitettävälle materiaalille ja valaistus kohdistamaan yleisön huomio oikeaan paikkaan.

Tapahtumat sisällä ja ulkona. Kesällä ja talvella. Suomessa ja ulkomailla.

Kaikissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa tarvitaan tekniikkaa. Seminaarit, kokoukset, pikkujoulut, tyhy-päivät, yleisötapahtumat, tuotelanseeraukset, messut, messulavat, messuosastot, tuotejulkistukset, näytökset, roadshowt, yritysjuhlat, yritystapahtumat, yleisötapahtumat, kyläpäivät, urheilutapahtumat, puoluekokoukset, konsertit, rundit, festivaalit, keikat… Lista on loputon.

Jotain ihan muuta?

Virtuaalistudiotuotantoja, 3D-katseenvangitsijoita, Magic-näyttöpintoja, sähköisiä kutsuprosesseja, graafista suunnittelua, 3D-animaatioita, suurkuvatulostuksia, teippauksia, erityislavasteita… Me toteutamme vaativimmatkin toiveenne!

Ainutkertainen vai toistuvat toimeksiannot?

Meille käy kaikki. Keskittämällä tapahtumakalenterisi kaikki tilaisuudet meille, säästät aikaa, vaivaa ja selvää rahaa.