Referenssit

MagnumEvents on MagnumLiven tytäryhtiö, ja monet tämän sivun tapahtumista on tehty tehty samalla tutulla porukalla: puikoissa Thomas ja Kimmo, sekä koko suuri tuotanto- ja tekniikkatiimimme. Nyt toimimme siis MagnumEvents -nimen alla. 

Referenssit – asiakkaidemme kiitoksia

Olemme iloisia, että olemme saaneet olla mukana toteuttamassa mm. näitä upeita tapahtumia. Kiitämme saamistamme palautteista ja kiitoksista. Tervetuloa tutustumaan toteuttamiimme tapahtumiin. 

 

Millaisen tapahtuman voisimme toteuttaa Teille? Pyydä tarjous tai varaa aika tapahtumakonsultaatioon. 

A-lehdet / Ping Festival

PING Festival, Pohjoismaiden suurin vaikuttajamarkkinointialan tapahtuma, järjestettiin Clarion Hotel Helsingissä. Toteutimme tapahtuma-alueelle A-lehdille brändätyn elämystilan. A-lehtien tila somistettiin heidän brändinsä mukaiseksi. Toimitimme tilaan kalusteet, somistevalot sekä beMatrix LEDskin -videoseinän, johon MagnumLiven graafikko toteutti asiakkaan brändiä mukailevan videoaineiston ja äänimaailman.

Finnish Travel Gala

MagnumLiven Events tuotti Suomen Matkatoimistoalan liiton (SMAL), Finnish Travel Galan. Tapahtuman tilaajana ja kumppanina oli CWT Meetings & Events. MagnumLiven Events vastasi kokonaisvaltaisesti tapahtuman tuotannosta, teknisestä toteutuksesta ja esiintyjistä. Oscar-gaala -tyyppistä tapahtumaa kuljettivat eteenpäin palkitsemiset, puheet ja teemoitetut showt eri vuosikymmeniltä.

Varma

MagnumLive toteutti tytäryhtiönsä RMC Light & Sound:n ja monipuolisiin videotuotantoihin erikoistuneen Streamfabrikenin kanssa Varmalle kaksi, noin 550 osallistujan asiakastapahtumaa Helsingin Kattilahallissa maaliskuussa ja marraskuussa 2017. Samalla Huominen voittaa eilisen -teemalla toteutettiin myös 350 hengen tilaisuus Vanhalla ylioppilastatalolla.

Mahindra Group

Mahindra Group järjestää vuosittain eri puolilla maailmaa konsernin sisäisen M101 Leadership Conclave -konferenssin, joka kerää yhtiöiden toimitusjohtajat yhteen. Mahindra Groupia edustanut mumbailainen tapahtumatoimisto valitsi MagnumLiven Eventsin tapahtuman tekniseksi toteuttajaksi sisältäen monipuolisen kuva- ja videotekniikan, valaistuksen, äänentoiston, mittatilaustyönä toteutetun  lavan, somistuksen ja backstagen ja paljon muuta. 

Sokotel

MagnumLiven Events suunnitteli ja toteutti Sokotel Oy:n henkilöstön glamouria henkivät ”Stars on the red carpet” -teemaiset pikkujoulut tammikuussa Tampereella, Helsingissä ja Oulussa. Juhlissa työntekijöiden palkitsemiset sekä viihde-elämykset kietoutuivat toisiinsa Oscar-gaalan tavoin.

Lagerblad Foods

Elintarvikkeiden tukkumyyjä Lagerblad Foods Oy juhlii 20-vuotista taivaltaan. Yrityksen vuosijuhlaa vietettiin huhtikuussa Suvilahden Tiivistämöllä. MagnumLiven Events vastasi kokonaisvaltaisesti tilaisuuden tuotannosta, joka sisälsi mm. esiintyjät, kuva- ja äänitekniikan, koko tilan kalustuksen ja somistuksen, valaistuksen sekä esiintymislavat.

DEN Group

DEN Group -konserni lanseerasi uuden nimensä ja ”me ollaan DEN” -ilmeensä henkilöstölleen DEN Komiat Kesäjuhlat. MagnumLiven Events oli mukana toteuttamassa kaksipäiväisiä juhlia Pohjanmaalla

Helsinki Cup

MagnumLiven Events on toiminut tapahtuman teknisenä toteuttajana usean vuoden ajan, mutta parina viime vuonna Helsinki Cup ja MagnumLive ovat syventäneet yhteistyötään tapahtumatori Love the Ball Centerin sekä turnauksen avajaisten kehittämiseen ja tuotantoon.

Professio

MagnumLiven Events toteutti Professio Finland Oy:lle Controller Forum 2020 -tapahtuman livestriimauksen. Controller Forum Live Stream 2020: Seminaari toteutui kätevästi verkossa etäluennoitsijoilla

The Airport Food & Beverage (FAB)

MagnumLiven Events oli mukana toteuttamassa FAB-konferenssia Clarion Hotel Helsingissä. Konferenssiin sisältyi paitsi luentopuheenvuoroja, myös FAB-palkintogaala. Tapahtuman teknisestä toteutuksesta vastasivat yhteistyössä MagnumLive ja RMC Light & Sound.