Varma

Varma - Huominen voittaa eilisen

Huominen voittaa eilisen -seminaarit. MagnumLiven Eventsin palvelut tässä tapahtumassa: Tapahtumatuotanto

MagnumLiven Events toteutti tytäryhtiönsä RMC Light & Sound:n ja monipuolisiin videotuotantoihin erikoistuneen Streamfabrikenin kanssa Varmalle kaksi, noin 550 osallistujan asiakastapahtumaa Helsingin Kattilahallissa maaliskuussa ja marraskuussa 2017. Samalla Huominen voittaa eilisen -teemalla toteutettiin myös 350 hengen tilaisuus Vanhalla ylioppilastatalolla maaliskuussa 2018.

Kattilahallin asiakastapatuman esitykset toteutettiin yhtäaikaisesti kolmella eri esiintymislavalla. Lisäksi tapahtumassa oli eri sidosryhmien esittelypisteitä asiakkaiden tutustuttavina ohjelman aikana.

MagnumLive suunnitteli asiakkaalta saadun ohjelmasisällön ympärille tapahtumien visuaaliset elementit, huolehti lavojen aikataulutuksesta ja tilan suunnittelusta sekä tapahtumien tuotannosta.

Varma on suomalaisen työn eläkevakuuttaja. Varman huolehtii yksityisten yrittäjien ja työntekijöiden lakisääteisestä työeläketurvasta. Varma sijoittaa eläkevaroina kerätyt varat tuottavasti ja turvaavasti nykyisiä ja tulevia eläkkeitä varten. Kaikkiaan Varma vastaa noin 880 000 suomalaisen eläketurvasta.