Striimaukset

Striimauksia ja virtuaalielämyksiä yrityksille. Rakensimme striimausstudion asiakkaidemme käyttöön. Poikkeustila-aikana striimaus tuli entistä kysytymmäksi tavaksi järjestää seiminaareja ja muita tapahtumia. Nyt ne ovat tulleet jäädäkseen! 

BLACK BOX -studiossa kätevästi vaikkapa webinaarit

Vantaalle rakennetussa BlackBox -studiossa tuotamme näyttäviä ja laadukkaita stream ja livestream palveluita. Oli tarpeesi sitten webinaari-toteutus yrityksesi sisäiseen jakoon tai vaikka konsertti yhteistyökumppanien iloksi, me tarjoamme tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Studiossamme on kiinteästi asennettuna ja käyttövalmiina viiden kameran monikameratuotantokalusto sekä näyttävä moderni valokalusto. Äänikalustollamme voimme toteuttaa isonkin monikanavatuotannon korvamonitoreineen. Taustalla olevalla LED-screenillä voimme luoda tyylikkään maiseman sopivalla teemalla tai yrityksen lookilla ja värimaailmalla. Esitykset tallennetaan tai striimataan haluamaasi palveluun.

Stream-tuotannot saat myös avaimet käteen -pakettina, jolloin rakennamme sinulle kaiken alustasta ja tekniikasta alkaen ja hoidamme koko tapahtuman alkumetreiltä loppufanfaareihin. 

Videostudio Kompakti

Tiloihimme Vantaalle rakennetussa virtuaalistudiossa tuotamme näyttäviä ja laadukkaita stream- ja livestream-palveluita. Tila sopii pieniin seminaaritoteuksiin (max. 4 henkilön paneeli). Tilassa on myös tarjolla green screen -virtuaalitausta. Studion tekniikka valitaan aina tarpeen mukaan.

Voimme tehdä esityksestä tallenteen tai streamata sen haluamaasi palveluun. Tarjoamme myös stream-tuotannon ”avaimet käteen” -pakettina, jolloin hoidamme kaiken: alustan ja tekniikan lisäksi vaikkapa grafiikan, kutsut ja lipunmyynnin. 

Tarjoa yhteistyökumppaneille musiikkielämys

Haluatko kiittää sidosryhmiäsi ja henkilökuntaasi ympäri Suomen? MagnumLive Music-Live-Stream tarjoaa mahdollisuuden tuottaa suoratoistona musiikkielämyksen.

Studiossa taltioitu, juonnettu musiikkielämys on kaunis ja helppo tapa muistuttaa samalla vaikkapa yrityksen tärkeistä arvoista. Musiikki puhuu puolestaan ja konserttielämys on upea tapa myös kiittää yhteistyökumppaneita. Sisältö suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa, ja myös artistit valitaan huolella yrityskuvaa tukien.

Striimaus sopii myös vanhuspalveluja tuottaville aloille, jolloin sisältö suunnitellaan tarkkaan asukaskunnan mukaan. Lämminhenkinen konsertti tuo turvallisen piristystä arkeen. 

Studiota voit myös hyödyntää tuotekuvauksiin tai muihin studiotaltiointeihin

Muista myös studiostriimaukset seminaareihin ja muihin tapahtumiin.