Yritys

MagnumEvents – täyden palvelun tapahtumatoimisto

MagnumEvents on jo vuosikymmeniä alalla toiminut luotettava ja ammattitaitoinen yritystapahtumien toteuttaja ja palveluntarjoaja. Palvelemme Vantaalta käsin koko Suomea ja matkaamme mielellämme asiakkaan toimeksiannosta tekemään tapahtumia ja toteuttamaan tekniikkaa ulkomaita myöten. Yritystapahtuman suunnittelun, järjestelyjen ja teknisen toteutuksen ohella tarjoamme asiakkaillemme myös tapahtumien sisältöpalveluja, esiintyjiä ja juontajat.  

MagnumEvents auttaa yrityksiä järjestämään onnistuneita ja elämyksellisiä tapahtumia. Hoidamme vuosittain satoja esiintyjä-, messuosasto- ja tapahtumatoimeksiantoa. Voit tilata meiltä joko tapahtumasi osatoteutuksen tai avaimet käteen -toteutuksen. 

Toimeksiantoja meillä on konsernissa noin 4000 vuosittain. Olemme Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen ja tilaajavastuulain mukainen Luotettava Kumppani. 

Y-tunnus 3250683-1 

Magnum-konserni palvelee asiakkaitaan välittämällä esiintyjiä ja ohjelmaa, tuottamalla tapahtuma-, juhla- ja elämyspalveluja, teknistä toteutusta ja videotuotantoa. Konserniin kuuluvat seuraavat brändit: MagnumEvents, MagnumLive, MagnumMusic, MagnumSound ja A Duuri. Konsernin emoyhtiö on MagnumManagement Oy. Päättyneellä tilikaudella 11/2021 – 10/2022 konsernin liikevaihto oli 7M€ ja tulos 1.2M€. Omaa henkilökuntaa konsernissa on 13 ja välillisesti työllistämme noin 300 henkilöä. 

www.magnumevents.fi 

www.magnumlive.fi 

www.magnummusic.fi 

www.aduuri.fi

 


 

MagnumEventsin jäsenyydet:

 

MagnumEvents jäsenyydet