Seminaarit

Seminaarien ja konferenssien järjestäminen

Seminaarit ja konferenssit sisältävät satoja tehtäviä ja osa-alueita, joiden luotettuna toteuttajana meidät tunnetaan. Meiltä löytyy myös kokemusta ja näkemystä ideoida perinteisten mallien rinnalle myös jotain aivan uutta. 

Tapahtuman rakenteiden ja teknisten ratkaisujen ohella MagnumEventsin tarjonta kattaa myös video – ja 3D -sisältötuotannon.

Mikäli tilaisuutenne kaipaa ulkopuolista luennoitsijaa, meillä on laaja valikoima asiantuntijoita, joista varmasti löydätte sopivimman seminaariinne. Mikäli ohjelma kaipaa muutakin piristystä, ohjelmatarjontamme tytäryhtiömme MagnumLiven kautta kattaa niin bilebändithauskuuttajat kuin stand up -koomikotkin.

"Hyvin meni ja kaikki toimi. Palvelu oli joustavaa ja homma pysyi hyvin kasassa. Lopputuloksena toteutettu ovaalin mallinen seminaari oli poikkeuksellisen näyttävä ja toi kaikki osallistujen ainutlaatuiseen vuorovaikutukseen luennoitsijoiden kanssa. Kaikin puolin nappisuoritus MagnumLiveltä."

Ota yhteyttä myyntitiimiimme, ja sovi tapaaminen! Lupaamme elämyksellinen palaverin, joka tuottaa tapahtumaanne monipuolista lisäarvoa!