Den Group

Den Group

DEN Group -konserni lanseerasi uuden nimensä ja ”me ollaan DEN” -ilmeensä henkilöstölleen DEN Komiat Kesäjuhlat – tapahtumassa kesäkuussa 2018. MagnumLive oli mukana toteuttamassa kaksipäiväisiä juhlia Pohjanmaalla, jossa ensimmäinen päivä vietettiin Seinäjoki Areenalla ja toinen päivä, Finlamelli-päivä, Alajärvellä yrityksen tehdaspaikkakunnalla. Tapahtumaan osallistui 450 yrityksen työntekijää ja yhteistyökumppania.

MagnumLiven Events vastasi kokonaisvaltaisesti tapahtuman suunnittelusta ja tuotannosta: visuaalisen ilmeen suunnittelusta ja toteutuksesta, kutsuprosessista, esiintyjistä, tapahtumatilojen valo-, ääni- ja kuvatekniikasta niin Seinäjoki Areenalla kuin Alajärven tehtaillakin, tapahtuma-alueiden kalusteista, opasteista ja somistuksesta, monipuolisista aktiviteeteista sekä tapahtuman yleisestä turvallisuudesta ja viranomaisyhteistyöstä.

Seinäjoki Areenalla tilaisuus aloitettiin virallisemmalla info-osuudella. Seremoniamestareina koko päivän ajan toimivat Duudsonien Jarppi ja HP. Iltapäivällä osanottajat jaettiin ryhmiin ja päivää jatkettiin erilaisten ulko- ja sisäaktiviteettien parissa. Yhtenä aktiviteettina DENiläiset mm. muodostivat uudesta logostaan kuvan kehoillaan. Iltapäivää vietettiin myös perinteisempien tiimiaktiviteettien parissa.

Seinäjoki Areenan miltei kaikki tilat mukaan lukien parkkipaikat oli valjastettu tapahtuman käyttöön. Areenan parkkipaikalle rakennettiin 70 laudepaikkaa sisältävä ja paljon kiitosta kerännyt Saunamaailma, jonka erilaisissa saunoissa – Saunabussi, Saunarekka, teltta- ja peräkärrysaunat – virkistäydyttiin illan aikana ruokailujen ja muun ohjelman lomassa.

Iltajuhlassa vieraita viihdyttivät Gebardi feat. Diandra, Janne Mustosen moottorisahajonglöörishow ja MagnumLive DJ. Omaa laulutaitoaan pääsi esittelemään MagnumLive Karaoke DJ:n ohjauksessa ja tatuointipisteessä DEN-ilme pääsi kirjaimellisesti iholle. Toisena päivänä heti aamupäivästä tapahtuma jatkui Alajärvellä Finlamellin tehdaskierroksilla. Ja kun Pohjanmaalla oltiin, niin toki järjestettiin pesäpallo-ottelu: DEN vs. Finlamelli, ottelupaikkana Alajärven Ankkurien pesäpallomekka Kitron Stadion. Alajärvellä MagnumLive rakensi vielä iltapäiväksi Finlamellin tehdashalliin infotilan DENin kumppani-iltapäivää varten. Tuore ja raikas DEN-ilme modernin tapahtumatekniikan kera muutti hallin sympaattisen erilaiseksi, mutta niin DENiläiseksi.

DEN Group Oy on johtava muuttovalmiiden omakotitalojen sekä muunneltavien ja toiminnallisten tilojen valmistaja ja palvelujen tuottaja. DEN Groupiin kuuluvat Designtalo, Ainoakoti-brändi, hirsitalovalmistaja Finnlamelli, työ- ja vapaa-ajantilaratkaisuja tarjoava Talliosake, maarakennusyhtiö PohjanTeko, maa-, pohja- ja talonrakentamisen suunnitteluyhtiö PohjanGeo sekä taloteknisiä palveluita tarjoava Designtalo Tekniikka. 

"Tapahtumamme suunnittelu ja toteutus MagnumLiven Raijan ja Thomasin kanssa oli yhtä viihdyttävää kuin itse tapahtumamme. Erikoisimmatkin toiveemme, kuten saunamaailman rakentaminen Areenan parkkialueelle, toteutettiin jopa odotuksemme ylittäen. Raijan rautainen ammattitaito ja Thomasin luovuus sekä idearikkaus muodostivat energisen joukkueen, jonka kanssa toteutamme mielellämme tulevatkin tapahtumamme. Oli helppoa työskennellä yhdessä yhtä nopean, ketterän ja tärkeilemättömän tiimin kanssa, niin kuin me DENiläisetkin olemme. Eniten arvostimme Magnumin palvelukokonaisuuden kattavuutta, mikä mahdollisti meidän osallistumisemme itse tapahtumaan loputtoman taustajuoksemisen sijaan."