Finnish Travel Gala

Finnish Travel Gala

MagnumLiven Events tuotti Suomen Matkatoimistoalan liiton (SMAL), Finnish Travel Galan lokakuussa 2018. Tapahtuman tilaajana ja kumppanina oli CWT Meetings & Events.

Finnish Travel Galassa palkittiin ansioituneita matkailuyrityksiä sekä toimijoita ja tekoja eri teemoihin liittyen. Show & dinner-palkintogaala keräsi Clarion Hotel Helsinkiin reilut 360 matkailualan ammattilaista ja heidän vierastaan.

MagnumLiven Events vastasi kokonaisvaltaisesti tapahtuman tuotannosta, teknisestä toteutuksesta ja esiintyjistä.

Oscar-gaala -tyyppistä tapahtumaa kuljettivat eteenpäin palkitsemiset, puheet ja teemoitetut showt eri vuosikymmeniltä. Showkokonaisuuksien lisäksi yleisöä viihdyttivät juontaja Lorenz Backman, Scandinavian Dancers, Lauri Mikkola Band ja MagnumLive DJ.

Kokonaisvaltaisen tapahtumatuotannon lisäksi MagnumLiven Events vastasi tapahtuman ilmeen suunnittelusta ja kuvausseinästä, sponsorinäkyvyyksien toteuttamisesta (15 eritasoista sponsoria), 12 palkintovideon toteuttamisesta ja tapahtuman opasteista. 

”Todella upeasti onnistunut ilta, suuret kiitokset! Yhteistyö sujui mutkattomasti koko valmisteluprosessin ajan ja yhteydenpito oli vaivatonta. Tuotannon ammattitaito näkyi yksityiskohdissa ja erinomaisissa ideoissa, joita se tapahtuman suunnittelun aikana meille antoi. Itse illan ohjelmasta ja palkintojenjaosta me saimme nauttia ilman huolta. Kaikki sujui kuten oli sovittu!”