Striimaukset ja virtuaalituotannot

MagnumEvents videotuotanto

Tuotamme tapahtumasi striimauksena, etänä verkon yli.

 

Monet tartuntataudit sekä koronavirus jyllää pitkin maailmaa, ja monet yritykset ovat päätyneet edelleenkin perumaan yritystapahtumia. 

 

Ei hätää! Tuotamme sinulle tapahtuman etänä, tarpeittesi mukaan, kun tapahtuman järjestäminen ei ole muutoin mahdollista.  

 

Striimaukset ja hybriditapahtumat

Striimauksia ja virtuaalielämyksiä yrityksille. Striimausstudiomme on asiakkaidemme käyttössä. Poikkeustila-aikana striimaus on entistä kysytympi tapa järjestää seiminaareja ja muita tapahtumia.

Virtuaalistudio

Haluatko lähettää juhliesi vieraille kutsuvideon palmun alta tai kiitosviestin Colosseumilta? Etsitkö studiota promokuvien ottamiseen? Kuvaatko mainosvideota, mutta tila uupuu?

Rakennamme sinulle MagnumEvents Smart Studion yrityksesi tiloihin, tai se voidaan rakentaa tiloihimme Vantaalle.  Tapahtuma voidaan tietenkin toteuttaa myös hybriditapahtumana

 

Tapahtuman puhujat, moderaattorit ja muut esiintyjät vetävät esityksensä webcastinä tai striiminä verkkoon. Henkilökunta/asiakkaat seuravat tilaisuutta omilta päätelaitteiltaan, paikallisissa neuvottelutiloissa tai kotona. Buukkaamme myös mielellämme tilaisuuteen moderaattorin tai muun esiintyjän tarpeen mukaan. 

 

Katso malliesimerkki rakentamastamme Public Sector Dayn –studiostamme Vantaalla:

 

 Even