Tapahtumajärjestäjä – Näin onnistut yritystapahtumien järjestämisessä

Yritystapahtumien järjestämisessä menestyminen alkaa luotettavasta kumppanista

MagnumEvents on täyden palvelun tapahtumatoimisto, joka on toiminut alalla vuosikymmeniä. Olemme luotettava ja ammattitaitoinen yritystapahtumien toteuttaja ja palveluntarjoaja, jonka toiminta-alueena on koko Suomi. Matkustamme mielellämme asiakkaamme toimeksiannosta myös ulkomaille järjestämään tapahtumia. Asiakkaidemme käytössä on kattava valikoima palveluita aina tapahtuman suunnittelusta ja järjestelyistä tekniseen toteutukseen. Tarjoamme asiakkaillemme myös sisältöpalveluita, esiintyjiä ja juontajia, jotka tekevät tapahtumista entistäkin elämyksellisempiä.

MagnumEvents auttaa yrityksiä järjestämään onnistuneita ja elämyksellisiä tapahtumia. Meillä on vahva kokemus erilaisten esiintyjä-, messuosasto- ja tapahtumatoimeksiantojen toteuttamisesta. Voit luottaa meihin riippumatta siitä, haluatko tilata meiltä tapahtumasi osatoteutuksen tai avaimet käteen -toteutuksen. Vuosittaiset toimeksiantomme konsernissamme ovat noin 4000. Olemme ylpeitä siitä, että olemme Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen ja tilaajavastuulain mukainen Luotettava Kumppani. Voit luottaa siihen, että toteutamme tapahtumasi vaativimmatkin toiveet!

Kokouksista festivaaleihin – ammattitaitoista tapahtumatuotantoa

Tapahtumien järjestämisessä onnistuminen vaatii syvällistä ammattitaitoa ja kokemusta. MagnumEventsilla on pitkä historia onnistuneiden tapahtumien tuottamisesta eri mittakaavoissa. Riippumatta siitä, onko kyseessä kokous, seminaari, vuosijuhla, ulkotapahtuma tai jopa yrityksen oma festivaali, tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen palvelun. Voit keskittyä oleelliseen, kun me hoidamme kaikki yksityiskohdat puolestasi.

Tapahtumien suunnittelu lähtee asiakkaan tarpeista ja toiveista. Taustatietoina voit meille antaa tapahtuman ajankohdan, paikan, osallistujamäärän tai budjetin, ja me räätälöimme tarjouksen juuri sinulle. Meille on ensisijaisen tärkeää, että tapahtumasi on juuri sellainen kuin olet toivonut, ja siksi panostamme laadukkaisiin ja personoituihin tapahtumiin.

MagnumEvents tarjoaa sinulle paitsi ammattitaitoisen tapahtumatuotannon, myös innovatiivisen ja luovuutta tihkuvan lähestymistavan. Yhdistämme tekniikan, visuaalisuuden, äänen ja valon taiteellisella tavalla, joka saa tapahtuman erottumaan joukosta. Meidän kokenut tiimi hoitaa kaiken suunnittelusta toteutukseen, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan tapahtuman onnistumisesta.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous tapahtumastasi. MagnumEvents tekee tapahtumistasi unohtumattomia elämyksiä!