MagnumEvents tuottaa laadukkaita livestream-palveluita

MagnumEvents on tunnettu laadukkaista livestream-palveluistaan, jotka vastaavat nykypäivän yritysten tarpeisiin. Olipa kyseessä webinaari, seminaari tai konsertti, tarjoamme monipuoliset ja ammattimaiset ratkaisut.

Miksi valita MagnumEvents stream-palveluihin?

MagnumEvents on vuosikymmenten kokemuksella varustettu tapahtumatoimisto, joka tarjoaa laadukkaita livestream-palveluita. Meillä on vankka kokemus erilaisten yritystapahtumien järjestämisestä ja teknisestä toteutuksesta. Palvelumme ovat suunniteltu vastaamaan asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita, olipa kyseessä pieni sisäinen kokous tai suuri kansainvälinen tapahtuma.

Valitsemalla meidät, saat käyttöösi ammattitaitoisen tiimin, joka huolehtii kaikista striimauksen yksityiskohdista. Meidän tavoitteemme on varmistaa, että tapahtumasi sujuu moitteettomasti ja että osallistujat saavat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Lisäksi tarjoamme kattavat tekniset ratkaisut, jotka takaavat korkealaatuisen striimauksen. Käytössämme on moderni kalusto ja ohjelmistot, jotka mahdollistavat sujuvan ja laadukkaan lähetyksen.

Ammattimainen tuotantotiimi

MagnumEventsin ammattimainen tuotantotiimi koostuu kokeneista ja osaavista ammattilaisista, jotka ovat erikoistuneet striimaus- ja livestream-palveluihin. Tiimimme huolehtii kaikista teknisistä yksityiskohdista, jotta sinä voit keskittyä itse tapahtuman sisältöön.

Tuotantotiimimme käyttää monikameratuotantokalustoa, joka mahdollistaa monipuolisen ja dynaamisen lähetyksen. Lisäksi käytössämme on moderni valokalusto ja äänikalusto, jotka takaavat korkealaatuisen äänen ja kuvan. Voit luottaa siihen, että tapahtumasi toteutetaan ammattimaisesti ja laadukkaasti.

Laadukkaat tekniset ratkaisut

MagnumEventsin stream-palvelut perustuvat laadukkaisiin teknisiin ratkaisuihin. Käytössämme on viiden kameran monikameratuotantokalusto, joka mahdollistaa monipuolisen ja dynaamisen lähetyksen. Lisäksi käytössämme on moderni valokalusto ja äänikalusto, jotka takaavat korkealaatuisen äänen ja kuvan.

Studiossamme on kiinteästi asennettuna LED screen, joka mahdollistaa tyylikkään ja ammattimaisen taustan luomisen. Voimme luoda sopivan teeman tai yrityksen lookin ja värimaailman mukaisen maiseman, joka tukee tapahtuman visuaalista ilmettä.

Kaikki esitykset tallennetaan tai striimataan haluamaasi palveluun. Voit valita, haluatko tallenteen myöhempää käyttöä varten vai suoran lähetyksen osallistujille.

Onnistuneiden tapahtumien lukuisat esimerkit

MagnumEvents on toteuttanut lukuisia onnistuneita striimauksia ja virtuaalitapahtumia. Esimerkkejä onnistuneista projekteistamme ovat muun muassa webinaarit, seminaarit ja konsertit, jotka olemme toteuttaneet yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Yksi esimerkki on Vantaalle rakennettu BlackBox-studio, jossa olemme tuottaneet näyttäviä ja laadukkaita stream- ja livestream-palveluita. Studiossa on kiinteästi asennettuna viiden kameran monikameratuotantokalusto sekä moderni valokalusto, jotka mahdollistavat korkealaatuisen tuotannon.

Toinen esimerkki on Covid-19-pandemian aikana toteutetut virtuaalitapahtumat, jotka ovat mahdollistaneet yrityksille kokousten ja tapahtumien järjestämisen etänä. Streemaukset ja yli verkon tapahtumat ovat tulleet jäädäkseen, ja MagnumEvents on ollut eturintamassa tarjoamassa näitä palveluita.

Kuinka tilata livestream-palvelu?

Livestream-palvelun tilaaminen MagnumEventsiltä on helppoa ja vaivatonta. Ensimmäinen askel on ottaa meihin yhteyttä ja kertoa tarpeistasi. Voit antaa taustatietona esimerkiksi tapahtuman ajankohdan, paikan, osallistujamäärän tai budjetin.

Seuraavaksi suunnittelemme yhdessä kanssasi tapahtuman toteutuksen. Käymme läpi kaikki yksityiskohdat ja varmistamme, että kaikki tarpeesi otetaan huomioon. Tarjoamme sinulle räätälöidyn ratkaisun, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Kun suunnitelma on valmis, huolehdimme kaikista teknisistä yksityiskohdista ja varmistamme, että tapahtuma sujuu moitteettomasti. Voit luottaa siihen, että ammattimainen tiimimme hoitaa kaiken alusta loppuun.

Monipuoliset palvelut erilaisiin tarpeisiin

MagnumEvents tarjoaa monipuoliset ja räätälöidyt stream- ja livestream-palvelut, jotka vastaavat asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita. Olipa kyseessä pieni sisäinen kokous tai suuri kansainvälinen tapahtuma, meillä on ratkaisu kaikkiin tarpeisiin.

Tarjoamme avaimet käteen -paketteja, jotka sisältävät kaiken tarvittavan alustasta ja tekniikasta alkaen. Voit luottaa siihen, että hoidamme koko tapahtuman alkumetreiltä loppufanfaareihin. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden hyödyntää studiota tuotekuvauksiin tai muihin studiotaltiointeihin. Studiostriimaukset ovat erinomainen ratkaisu seminaareihin ja muihin tapahtumiin, joissa halutaan tarjota osallistujille korkealaatuinen ja ammattimainen kokemus.

MagnumEventsin avulla voit järjestää onnistuneen ja elämyksellisen tapahtuman, joka jää osallistujien mieleen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, niin toteutamme tapahtumasi laadukkaasti ja ammattitaidolla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit