Yleisötapahtumat

Yleisö- ja urheilutapahtumat

Yleisö- ja urheilutapahtumat 

 

MagnumLiven Events tunnetaan mittavien yleisötapahtumien luotettavana toteuttajana. Koska tuotamme 100% omavaraisesti kaikki palvelut, asiakas säästää rahaa ja aikaa, budjetti pitää eikä yllättäviä kuluja synny.

 

Suuren tapahtuman tarpeiden kirjo on laaja, jossa tarvitaan monipuolista osaamista ja täsmällistä projektinhallintaa. Kokeneen toimijan valinta kumppaniksi on turvallinen, edullinen ja helpoin keino taata tapahtuman onnistuminen.

 

Kun maailman parhaat kilpailevat Rukan ja Levin maailmancupin osakilpailuissa on asian laita kirjaimellisesti näin. MagnumLive on jo vuosia vastannut kilpailujen valo-, ääni- ja kuvatekniikasta. Kesäisin vastaamme esimerkiksi Helsinki Cupin ja Kansainvälisten Erämessujen teknisistä toteutuksista.

 

Olemme tuotantotalo, joka tuottaa mielellään myös sellaista, mitä ei ole vielä olemassa! Olemme realisteja, joilla on sopivasti jalat irti maasta ja päät pilvissä. Hienoksi esimerkiksi sopii todella nopealla aikataululla toteutettavaksi tullut Saara Aallon X Factor UK -vierailu Helsingin Senaatintorilla syksyllä 2016. MagnumLive vastasi kokonaisvaltaisesti kansainvälisen BBC:n toiveiden mukaisen tapahtuman toteutuksesta.

 

”I heard and have seen that the event was huge! Thank you so much for making this event so popular and amazing for Saara. My team also said that you were so helpful and efficient in organizing everything and they all say a massive thank you as well.”

– David Gordon, The X Factor, FremantleMedia Ltd.