MagnumEvents – täyden palvelun tapahtumatoimisto

Mikä on MagnumEvents?

MagnumEvents on tapahtumatuotannon alalla jo vuosikymmeniä toiminut täyden palvelun tapahtumatoimisto. Meidän päätoimipisteemme sijaitsee Vantaalla, mutta palvelemme asiakkaita ympäri Suomea ja tarvittaessa myös ulkomailla. Olemme erikoistuneet yritystapahtumien suunnitteluun, järjestelyihin ja tekniseen toteutukseen. Lisäksi tarjoamme tapahtumien sisältöpalveluja, kuten esiintyjiä ja juontajia.

Meillä on ilo ja kunnia hoitaa vuosittain yli 4000 esiintyjä- ja tapahtumatoimeksiantoa. Voit tilata meiltä joko tapahtumasi osatoteutuksen tai avaimet käteen -toteutuksen. Olemme Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen ja tilaajavastuulain mukainen Luotettava Kumppani. Tämä takaa, että tapahtumasi on aina ammattilaisten käsissä.

Monipuoliset tapahtumapalvelut

Tarjoamme laajan valikoiman tapahtumapalveluja, jotka kattavat kaikenlaiset yritystapahtumat, kokoukset ja juhlat. Meidän palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Yritysjuhlat
  • Messut
  • Seminaarit
  • Pikkujoulut
  • Tyhy-päivät

Meidän tapahtumajärjestelyt ovat aina räätälöityjä asiakkaan tarpeiden mukaan. Voit luottaa siihen, että tapahtumasi on mukavalla tavalla mieleenpainuva ja onnistunut. Tarjoamme myös striimaus- ja virtuaalituotantoja, jotka ovat tulleet jäädäkseen. Näin voit tavoittaa osallistujat ympäri Suomea tai maailmaa helposti ja tehokkaasti.

Tekninen toteutus on yksi vahvuuksistamme. Meillä on käytössämme moderni valokalusto, monikameratuotantokalusto ja laadukas äänentoisto. Voimme luoda tilaan kuin tilaan tunnelman tai illuusion, joka tukee haluamaasi viestiä. Esimerkiksi Helsingin Pasilassa sijaitseva Out of Office -monitoimitilamme tarjoaa modernin ja inspiroivan ympäristön erilaisiin tilaisuuksiin.

Miksi valita MagnumEvents?

Valitsemalla meidät, saat käyttöösi vuosikymmenten kokemuksen ja ammattitaidon tapahtumatuotannosta. Meidän tiimimme koostuu alan huippuosaajista, jotka varmistavat, että tapahtumasi sujuu moitteettomasti alusta loppuun. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja toteutusta ilman lisäkuluja.

Meidän avaimet käteen -toteutuksemme takaa, että sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Hoidamme kaiken suunnittelusta ja teknisestä toteutuksesta aina esiintyjien ja juontajien hankintaan. Voit keskittyä nauttimaan tapahtumastasi ja jättää järjestelyt meidän huoleksemme.

Lisäksi olemme joustavia ja mukautuvia. Voimme toteuttaa tapahtumasi missä tahansa, olipa kyseessä sitten pieni kokous, suuri seminaari tai ulkotapahtuma. Meidän tavoitteemme on aina ylittää asiakkaidemme odotukset ja luoda unohtumattomia elämyksiä.

Pyydä tarjous tapahtumaasi ja anna meidän toteuttaa laadukkaat ja personoidut tapahtumat. Olipa kyseessä kokous, seminaari, vuosijuhla, ulkotapahtuma tai vaikkapa yrityksen oma festivaali, me olemme valmiina auttamaan. Varmista yritystapahtumasi onnistuminen ottamalla meihin yhteyttä jo tänään!

Aiheeseen liittyvät artikkelit