Striimaukset

Striimausstudio

Striimauksia ja virtuaalielämyksiä yrityksille. Rakensimme striimausstudion asiakkaidemme käyttöön. Poikkeustila-aikana striimaus on entistä kysytympi tapa järjestää seiminaareja ja muita tapahtumia.

 

BLACK BOX -studiossa kätevästi vaikkapa webinaarit

 

Vantaalle rakennetussa BlackBox -studiossa tuotamme näyttäviä ja laadukkaita stream ja livestream palveluita. Oli tarpeesi sitten webinaari-toteutus yrityksesi sisäiseen jakoon tai vaikka konsertti yhteistyökumppanien iloksi, me tarjoamme tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

 

Studiossamme on kiinteästi asennettuna ja käyttövalmiina viiden kameran monikameratuotantokalusto sekä näyttävä moderni valokalusto. Äänikalustollamme voimme toteuttaa isonkin monikanavatuotannon korvamonitoreineen. Taustalla olevalla LED-screenillä voimme luoda tyylikkään maiseman sinun tarpeittesi mukaan. Esitykset tallennetaan tai striimataan haluamaasi palveluun.

 

Stream-tuotannot myös avaimet käteen -pakettina, jolloin hoidamme kaiken alustasta mahdolliseen lipunmyyntiin. 

 

Videostudio Kompakti

Tiloihimme Vantaalle rakennetussa virtuaalistudiossa tuotamme näyttäviä ja laadukkaita stream ja livestream palveluita. Tila sopii pieniin seminaaritoteuksiin (max. 4 henkilön paneeli). Tilassa on myös tarjolla green screen -virtuaalitausta. Studion tekniikka valitaan aina tarpeen mukaan.

 

Voimme tehdä esityksestä tallenteen tai streamata sen haluamaasi palveluun. Tarjoamme myös stream tuotannon ”avaimet käteen” -pakettina, jolloin hoidamme kaiken alustasta mahdolliseen lipunmyyntiin.

Tarjoa yhteistyökumppaneille musiikkielämys

Haluatko kiittää sidosryhmiäsi ja henkilökuntaasi näinä poikkeuksellisina aikoina? MagnumLive Music-Live-Stream tarjoaa mahdollisuuden tuottaa suoratoistona musiikkielämyksen.

Studiossa taltioitu, juonnettu musiikkielämys on kaunis ja helppo tapa muistuttaa tärkeistä arvoista, jotka koskettavat nyt meitä kaikkia. Musiikki puhuu puolestaan ja konserttielämys on upea tapa myös kiittää yhteistyökumppaneita. Sisältö suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa ja myös artistit valitaan huolella yrityskuvaasi tukien.

Striimaus sopii myös vanhuspalveluja tuottaville aloille, jolloin sisältö suunnitellaan tarkkaan asukaskunnan mukaan. Lämminhenkinen konsertti tuo nyt turvallista piristystä arkeen, kun vierailut palvelutaloihin ovat kiellettyjä.

 

• Studiota voit myös hyödyntää tuotekuvauksiin tai muihin studiotaltiointeihin • Muista myös studiostriimaukset seminaareihin ja muihin tapahtumiin.