Tapahtumajärjestelyt sujuvasti MagnumEventsin avulla

MagnumEvents – täyden palvelun tapahtumatoimisto

MagnumEvents on vuosikymmenien ajan toiminut luotettava ja ammattitaitoinen yritystapahtumien toteuttaja ja palveluntarjoaja. Olemme täyden palvelun tapahtumatoimisto, joka toimii Pasilassa tarjoten palveluitamme koko Suomelle sekä tarvittaessa ulkomaille. Asiakkaan toimeksiannosta matkustamme mielellämme luomaan unohtumattomia tapahtumia ja toteuttamaan niihin tarvittavaa tekniikkaa.

Yritystapahtuman suunnittelun, järjestelyjen ja teknisen toteutuksen lisäksi tarjoamme myös tapahtumien sisältöpalveluita, esiintyjiä ja juontajia. Olipa kyseessä sitten kokous, seminaari, vuosijuhla, ulkotapahtuma tai yrityksen oma festivaali, MagnumEvents auttaa yrityksiä järjestämään onnistuneita ja elämyksellisiä tapahtumia. Hoidamme vuosittain satoja esiintyjä-, messuosasto- ja tapahtumatoimeksiantoja, ja voit tilata meiltä joko tapahtumasi osatoteutuksen tai avaimet käteen -toteutuksen, tarpeidesi mukaan.

Tuhansia toimeksiantoja vuosittain

MagnumEvents on merkittävä toimija tapahtumatuotannon alalla. Konsernimme toteuttaa vuosittain noin 4000 tapahtumatoimeksiantoa eri puolilla Suomea ja tarjoaa laajan valikoiman palveluita erilaisiin tapahtumiin. Olemme ylpeitä siitä, että olemme Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäseniä sekä tilaajavastuulain mukainen Luotettava Kumppani.

Jokainen tapahtuma on meille tärkeä, ja pyrimme aina toteuttamaan asiakkaidemme toiveet parhaalla mahdollisella tavalla. Meiltä voit tilata laadukkaita, mutta personoituja tapahtumia, joissa jokainen yksityiskohta otetaan huomioon. Ymmärrämme, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen, ja haluamme luoda unohtumattomia kokemuksia sekä osallistujille että tapahtuman järjestäjälle. Olemme valmiita toteuttamaan myös vaativimmatkin toiveet, ja panostamme aina korkealaatuiseen toteutukseen.

Jos olet järjestämässä yritystapahtumaa, pyydä tarjous tapahtumaasi. Anna meille taustatietoja, kuten tapahtuman ajankohta, paikka, osallistujamäärä ja budjetti, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tapahtuman. MagnumEvents on luotettava kumppani tapahtumiesi järjestelyissä, ja meidän ammattitaitomme avulla voit luottaa siihen, että tapahtumasi sujuvat suunnitellusti ja onnistuvat kaikilta osin.