Luennoitsija yritystapahtumaan: Kuinka valita oikea luennoitsija

Kuinka valita oikea luennoitsija yritystapahtumaan?

Yritystapahtuman onnistumisen kannalta luennoitsijan valinta on avainasemassa. Oikean luennoitsijan valitseminen varmistaa, että tapahtuman osallistujat saavat laadukasta ja relevanttia tietoa. Tässä muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua valitsemaan sopivan luennoitsijan:

1. Ymmärrä tapahtumasi tavoitteet

Ennen kuin valitset luennoitsijaa, selvitä tapahtumasi tavoitteet. Mikä on tapahtuman teema ja millaista tietoa haluat osallistujien saavan? Kun tiedät tavoitteesi, voit etsiä luennoitsijaa, joka pystyy välittämään halutun viestin ja herättämään osallistujien mielenkiinnon.

2. Ota huomioon kohdeyleisö

Valitse luennoitsija, jonka tyyli ja asiantuntemus sopivat kohdeyleisöllesi. Osallistujat ovat motivoituneempia kuuntelemaan ja oppimaan, kun luennoitsija osaa puhutella heitä oikealla tavalla. Mieti esimerkiksi, millainen luennoitsija vetoaa nuorempaan yleisöön verrattuna vanhempaan yleisöön.

3. Tutustu luennoitsijan aiempaan työhön

Ennen luennoitsijan valintaa tutustu heidän aiempiin työsuorituksiinsa. Katso heidän aiempia luentojaan ja arvioi, kuinka hyvin luennoitsija pystyy välittämään viestin ja pitämään yleisön kiinnostuneena. Kysy myös referenssejä ja selvitä, miten hyvin luennoitsija on onnistunut aiemmissa tapahtumissa.

4. Huomioi budjetti

Kun valitset luennoitsijaa, muista huomioida tapahtuman budjetti. Tarkista luennoitsijan hinnoittelu ja neuvottele tarvittaessa hinnasta. On tärkeää löytää tasapaino laadun ja budjetin välillä, jotta tapahtumasi voi menestyä.

Hyvin valittu luennoitsija voi tehdä yritystapahtumastasi unohtumattoman ja antaa osallistujille arvokasta tietoa. Muista kuitenkin aina ottaa huomioon tapahtumasi yleinen teema ja tavoitteet luennoitsijan valinnassa. MagnumEvents on täyden palvelun tapahtumatoimisto, joka auttaa sinua valitsemaan oikean luennoitsijan ja toteuttamaan onnistuneen yritystapahtuman. Pyydä tarjous tapahtumaasi ja anna meille mahdollisuus osoittaa ammattitaitoamme!

MagnumEvents – täyden palvelun tapahtumatoimisto

MagnumEvents on jo vuosikymmeniä alalla toiminut luotettava ja ammattitaitoinen yritystapahtumien toteuttaja ja palveluntarjoaja. Palvelemme Pasilasta käsin koko Suomea ja matkaamme mielellämme asiakkaan toimeksiannosta tekemään tapahtumia ja toteuttamaan tekniikkaa ulkomaita myöten. Yritystapahtuman suunnittelun, järjestelyjen ja teknisen toteutuksen ohella tarjoamme asiakkaillemme myös tapahtumien sisältöpalveluja, esiintyjiä ja juontajat.

MagnumEvents auttaa yrityksiä järjestämään onnistuneita ja elämyksellisiä tapahtumia. Hoidamme vuosittain satoja esiintyjä-, messuosasto- ja tapahtumatoimeksiantoa. Voit tilata meiltä joko tapahtumasi osatoteutuksen tai avaimet käteen -toteutuksen. Toimeksiantoja meillä on konsernissa noin 4000 vuosittain. Olemme Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen ja tilaajavastuulain mukainen Luotettava Kumppani. MagnumEvents toteuttaa vaativimmatkin toiveet!